Bieren

Bier bestellen in Eindhoven e.o.

Heeft u iets te vieren en geeft u binnenkort een feestje? Bespaar uzelf alle moeite en bedien u van het gemak van Teuntap. Geef uw bestelling door en Teuntap in Eindhoven levert bij u aan huis. Hierdoor bent u snel en makkelijk voorzien van een lekker ijskoud biertje van de tap! Laat uw bier, wijn of frisdranken door ons bezorgen in Eindhoven e.o. Teuntap zorgt ervoor dat u genoeg bier, wijn of andere dranken in huis heeft. In slechts een paar stappen bestelt u wat u wilt hebben. Uw bestelling wordt dan binnen no-time met u afgestemd en geleverd in Eindhoven e.o.


Biervaten

Op deze pagina vind u ons assortiment biervaten voor op de tap. Teuntap heeft alle leverbare merken fusten bier en/of vaten bier. Zit uw gewenst bier merk in dit overzicht er niet bij? Bel ons en wij gaan het zoeken. Wij leveren o.a. Heineken, Grolsch, Bavaria, Jupiler, Hertog Jan en Amstel bier. Door zelf uw eigen biertje te tappen heeft u altijd een heerlijk koud biertje met een volle rijke schuimlaag die zeker in de zomer een heerlijke gangmaker is. Met een eigen tap haalt u de gezelligheid in huis. Heerlijk om alleen van te genieten, maar extra gezellig met familie en vrienden.

Naast de biervaten hebben wij natuurlijk ook alle denkbare glazen om in te tappen, Heineken, Jupiler, Hertog-Jan en uiteraard ook alle speciaalbierglazen zoals Leffe, Erdinger en Palm. Vraag bij ons naar de mogelijkheden.


Alcoholvrij bier

Alcoholvrij bier, ook wel maltbier genoemd bevat geen of heel weinig alcohol. Ideaal voor de mensen die een lekker en gezond alternatief zoeken voor het drinken van bier. De meeste alcoholvrije bieren zijn pilsbieren, maar er bestaan ook tarwebieren zonder alcohol. Wij hebben diverse alcoholvrije bieren. Kijk in het overzicht voor de mogelijkheden.

Neem contact op: 040 2521970